Известие

Collapse
No announcement yet.

СМЯНА ДЖАНТИ/Летни-Зимни/

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• СМЯНА ДЖАНТИ/Летни-Зимни/

Идеята ми е следната:
    Изпадна ми оферта на ето тези джанти дето е сама на снимката, моите са като тези дето са 4 на снимката !И тези дето съм избрал и старите са 17"-ки
    Та идеята-старите да им сложа зимни гуми а тези дето съм харесал да им прехвърля летните гуми
    Какво мислите за това, добра идея ли е ?

Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
    sigpic

Защо да не е добра идеята? Ако новите джанти, са здрави и не са криви. Пък и изглеждат много добре, с емблемата на Алфа в средата.
    На другите сложи зимните и после само сменяш. Дето се вика, сам ще си смениш гумите зимата.

Comment

Първоначално публикувано от Ghostface86 Покажи съобщение
      Защо да не е добра идеята? Ако новите джанти, са здрави и не са криви. Пък и изглеждат много добре, с емблемата на Алфа в средата.
      На другите сложи зимните и после само сменяш. Дето се вика, сам ще си смениш гумите зимата.
      Понеже много за зимни 17" не би ми препоръчали такива !Първо мислех да взема железни джанти,понеже така и така нямам зимни гуми.Но тази идея ми се вижда по добра,та затова и питам
      Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
      sigpic

Comment

Аз точно така бих направил.И зиме и лете да ти радва окото.
        Железа НЕ.
        156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
        147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
        159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
          Железа НЕ.
          И аз съм на същото мнение!
          Не му мисли много, джантите са яки!Аз 156-цата като и сложих 17-ки от GT, после не исках да я погледна с други!
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
            Железа НЕ.
            Точно казано,да те радва окото !Аз ги гледам тук на някой Алфи 147 с железни джанти и такива алуминиеви 15"-16"-ки, грозна работа с една дума
            sigpic

Comment

Ако можеш да преглътнеш високата цена на гумите 17ки, лошата возия, повишения разход , влошената динамика и ускореното износване на окачването... сигурно си струва

Mного минуси се събраха май, а плюса е само визия...
              Аз 156/147 бих карал само с оригинални 15ки и 16ки, особено по ужасните български пътища.
              156 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
                Ако можеш да преглътнеш високата цена на гумите 17ки, лошата возия, повишения разход , влошената динамика и ускореното износване на окачването... сигурно си струва

Mного минуси се събраха май, а плюса е само визия...
                Аз 156/147 бих карал само с оригинални 15ки и 16ки, особено по ужасните български пътища.
                Това са неща който не са за тая тема !Аз я взех с алуминиеви джанти 17" тез на втората снимка!Идеята е,че тази година няма да мога да си ида в топлите месеци,и ще хване първия в който трябва да си с зимни гуми !Та затова,иначе по долу от 17"-ки няма се минава.Така,че ще избера едни зимни за по 150 лева бройката и така,няма се изхвърлям за такива за по 240 лв. парчето
                sigpic

Comment

Не мисля че съм казал нещо, което не е по темата. Нали търсиш мнения?

Иначе "новите" които искаш да вземеш ми харесват много, красиви са, но не знам каква марка са и какво им е качеството... дано не излязат някакви меки кашкавали, които да изправяш всяка година.

А "старите" които имаш, според мен са едни от малкото грозни оригнални джанти на тея алфи. Също са и много тежки.
                  Карай си ги като искаш. Аз на твое място бих ги продал, и бих си взел едни оригинални 16ки за зимни.

За разнообразие. Половин година ще си караш колата по-красива, половин година ще караш с по-добра динамика, возия и разход. А и ще ти е по-евтино с гумите.
                  156 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
                    Не мисля че съм казал нещо, което не е по темата. Нали търсиш мнения?

Иначе "новите" които искаш да вземеш ми харесват много, красиви са, но не знам каква марка са и какво им е качеството... дано не излязат някакви меки кашкавали, които да изправяш всяка година.

А "старите" които имаш, според мен са едни от малкото грозни оригнални джанти на тея алфи. Също са и много тежки.
                    Карай си ги като искаш. Аз на твое място бих ги продал, и бих си взел едни оригинални 16ки за зимни.

За разнообразие. Половин година ще си караш колата по-красива, половин година ще караш с по-добра динамика, возия и разход. А и ще ти е по-евтино с гумите.
                    Имах предвид за извън темата за динамиката,разхода тежина такива работи.Но хайде да обсъдим и това
                    Грозни хубави не бих ги продал,по принцип не си продавам нещата дето са перфектни !Според теб искаш да взема на някой кривеняците 16"-ки щото той е минал на 17"-ки
                    П.П
                    Да и ако се мина с "новите" и са кашкавалени ще ги продам и ще си остана с старите дето не се кривят лесно.Схващаш ли що не продавам нищо хей така за да избия едни пари
                    Last edited by eproHD; d.m.y г., 15:56.
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщение
                      Идеята ми е следната:
                      Та идеята-старите да им сложа зимни гуми а тези дето съм харесал да им прехвърля летните гуми
                      Какво мислите за това, добра идея ли е ?
                      Първоначално публикувано от Ghostface86
                      Дето се вика, сам ще си смениш гумите зимата.
                      Абе аз навремето си го мислех, но погледнато от финансова гледна точка за мен не е рентабилно!

Примерно смяна на 4-ри гуми с баланс е 40-50лв. в зависимост от размера. Едни добри джанти 17-ки са 350-400лв.
                      Като се направи сметката ще си избиеш джантите след 3-4години, ама ще се изгърбиш пред блока.

За мен по добрия вариант е да се кара с едни джанти! Ама аз така съм си го решил, парите са си твои и си ги харчиш както ти си прецениш, това никой не може да го оспори
                      Last edited by Friday; d.m.y г., 16:07.
                      Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщение
                        Абе аз навремето си го мислех, но погледнато от финансова гледна точка за мен не е рентабилно!

Примерно смяна на 4-ри гуми с баланс е 40-50лв. в зависимост от размера. Едни добри джанти 17-ки са 350-400лв.
                        Като се направи сметката ще си избиеш джантите след 3-4години, ама ще се изгърбиш пред блока.

За мен по добрия вариант е да се кара с едни джанти!
                        В България толкова ли струват 300-400 лева 17"
                        Тези дето съм избрал са 500€-тук може и да се мина !
                        sigpic

Comment

Толкова струват втора ръка, като ги докарат от вас
                          Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Първоначално публикувано от Friday Покажи съобщение
                            Толкова струват втора ръка, като ги докарат от вас
                            А така може !
                            sigpic

Comment

Е не върви за кола дето струва 2000лв да сложим джанти за 1000лв., ако ме разбираш
                              Sport Wagon 2.0TS|LPG

Comment

Working...
                              X